*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Cuina Variada Bona Teca SL domiciliada a C/ Sant Maurici, 89, 08241 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Cuina Variada Bona Teca SL a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Carta, menús i comandes


Clicant l'opció corresponent, pot consultar els plats de la carta i els menús d'aquesta setmana.

Si ho prefereix, fins les 12 del migdia, ens pot fer la comanda directament des d'aquest espai. Així s'assegurarà de que quan vingui a buscar els seus plats hi hagi els que prefereixi. A més, no s'haurà d'esperar a que li preparem la comanda.Si li sembla interessant, pot compartir aquesta pantalla
Enviar a un amic Imprimir Compartir a Pinterest Compartir a Google + Compartir a Twitter Compartir a Facebook